بیلبوردهای سطح شهر، پوسترهای نصب گردیده در مترو و معبرها کلیه مثالهایی از تبلیغات محیطی به شمار میروند. اکثری از استخراجوکارها از این شیوه در عین داشتن هزینه بالا برای شناخته شدن به کار گیری مینمایند. رد شدن یکسری باره پوستر و بیلبوردهای تبلیغاتی از مقابل اشخاص منجر ارتقاء دانایی از مارک شود. دراین نوشتهی علمی به معرفی بدون نقص تبلیغات محیطی بههمدم مزایا و معایب شیوه تبلیغات شهری می پردازیم. صرفا چهار دقیقه وقت کافی میباشد تا با خصوصیتهای اشکال تبلیغات شهری آشنا گردید.
تبلیغات محیطی؛ استراتژی برای اجرای کمپین تبلیغ در فضاهای عمومی
به هر نوع کمپین تبلیغاتی که در فضای شهری صورت پذیرد، تبلیغات محیطی می گویند. در یک تمجید دیگر از این شیوه بازاریابی به تبلیغات خارج از فضای منزل، تبلیغ محیطی گفته می گردد. نصب بیلبورد در بزرگ راهها، پخش تراکت، نصب پوستر در محلهای منحصر به فرد، پخش کارت ویزیت، نصب پوستر در مترو و پخش تراکت در کیسه خرید مغازههای گران قدر از مثالای تبلیغات محیطی میباشند.
تبلیغات محیطی طیف وسیعای از اشخاص را در ساعتهای گوناگون روز زیر اثر قرار می دهد. این نکته بهتیتر یکی مزایای تبلیغات شهری شناخته میگردد. اما مدام گستردگی تبلیغ کارآمد وجود ندارد؛ گاهی نیش مارکتینگ راندمان بیشتری برای اجرای یک کمپین تبلیغاتی خاص داراست. نیش مارکتینگ وقتی اعمال میشود که مخاطبان مقصود خردتری داریم و با آلرژی بیشتری آیتم مقصود قرار می گیرند. نیش مارکتینگ در دستیابیوکارهایی که متعلق به مجموعه خاص می باشند، با راندمان بالاتری نیز اجرا میگردد. برای نیش مارکتینگ از ابزارهایی مثل ارسال پیامک تبلیغاتی ناحیه ای و بازاریابی کانالهای اجتماعی به کار گیری می گردد.