کامپوزیت چیست
کامپوزیت چیست

تابلو کامپوزیت یک کدام از دیگر از طریق های رایج تشکیل داد تابلوهای تبلیغاتی است.

کامپوزیت چیست؟

کامپوزیت (ماده مرکب یا این که چندسازه) به‌این شکل تعربف می شود که: به ماده‌ای گفته می‌شود که از دو فاز ماتریس و تقویت کننده ساخته شده باشد و از فاز دوم حداکثر به اندازه ۵ درصد مصرف شده باشد. به مخلوط ماتریس با الیاف (یا این که ماده تقویت کننده) تحت ۵ درصد کامپوزیت میگویند. در مهندسی مواد این اصطلاح معمولاً به موادی گفته می گردد که از یک فاز موضوع (ماتریس) و یک تقویت کننده (پرکننده) ساخته شده باشند.

کامپوزیت از دو بخش اساسی ماتریس و تقویت کننده درست شده که ماتریس با تسلط کردن تقویت کننده آن را در محل نسبی خودش نگه میدارد. تقویت کننده موجب بهبود خاصیت مکانیکی ساختار می گردد. در کل تقویت کننده می تواند به طور فیبرهای کوتاه و یا این که بلند و پیوسته باشد و یا این که ترکیبی از دو یا این که چندین ماده باشد که یک فاز آن از ذرات بهم چسبیده مهم تشکلی گردیده است و فاز دیگر آن تحت عنوان یک ماده محدود کننده است.

اجزای تشکیل دهنده تابلو کامپوزیت
آهن آلات و اتصالات
ورق یا این که پوشش کامپوزیت
روکش منحصر به فرد

تاریخچه کامپوزیت

در باب کامپوزیت می شود به این شکل گفته که متریال نسبتا جوانی میباشد و نزدیک به ۲۰ سال از ایجاد آن می‌گذرد. او‌لین کشوری که توانست پنل‌های کامپوزیتی را در سال ۲۰۰۰ میلادی ساخت نماید، آلمان بود. آنگاه نزدیک به پنج سال، پنل‌های کامپوزیتی صرفا مصرف داخلی آلمان را حمایت می‌کردند و درین دوران آوازه آن به گوش بقیه مرزوبوم‌های اروپایی نیز رسیده شد.

 به همین خیال و خاطر آلمان تصمیم گرفت تا این متریال نو و مقاوم را به ساخت و ساز انبوه برساند و صادرات خویش را شروع نماید. تقریبا سال ۲۰۰۵ بود که ایجاد کامپوزیت به حد انبوه رسید و صادرات آن به کشورهای اهالی آلمان شروع شد. بعداز حدود سه سال، یعنی در سال ۲۰۰۸، تکنولوژی ایجاد کرد پنل‌های کامپوزیتی به دیگر نقاط جهان رسید و مملکت‌های زیادی استارت به ساخت پنل‌های کامپوزیتی کردند. در به عبارتی روزگار بود که مرز و بوم ایالات متحده توانست با در اختیار داشتن تکنولوژی آپ تو دیت عالم، از حیث چگونگی و وسعت ایجاد حتی از مبدا کامپوزیت یعنی آلمان نیز پیشی گرفته و در مورد ساخت کامپوزیت در عالم کلام نخستین را بزند.

 

دیدگاه ها

* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.